maanantai 22. syyskuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia
























Parin viikon hiljaisuuden jälkeen ajatelin julkaista muutaman kuvan ja vähän kuulumisia. Paljon on ollut nyt touhuamista. Viime viikonloppuna olin Hämeenlinnassa Mad sinin keikalla. Meininki oli taas niin katossa ja voih sitä seuraavan päivän niska hartia särkyä kun siellä lavan edessä tuli riehuttua.



Keikalle lähdettiin totta kai kynähameessa ja pinkissä!!!!
Kuvan ilme kertoo kaiken.




















Edellis viikonloppuna meillä opi ihana piknikki.  Oltiin viettämässä päiväää kavereiden kanssa Jokioisten kartanon puutarhassa. Todelakin saatin kaunis päivä ja paljon ihania kuvia tuli otettua.
Tässä on kuvia piknikistä ja meidän söpöistä eväistä...














Tässä näkyy minun piknikki asu myöskin. Asusta on tulossa parempia kuvia ;)


Kävimme myös piipahtamassa Jokioisten Englatilaisessa teehuoneessa. Tee oli hyvää ja leivonaiset vielä parempia!!! NAM! Oikein herkuttelu päivä siiis suorastaan sanoen.

Suurin osa kuvista on otettu puhelimella joten keikan kuvatkin rajoittuu tuohon bassoon mutta ajattelin vielä tähän loppuun pistää epämääräisen kasan viime aikojen asukuvat. Syksy tulee kovaa vauhtia mutta vielä on aikaa pukeutua mekkoihin ja hameisiin.


Eli tällainen sekalainen seurakunta tällä kertaa jos vaikka seuraavaksi tekisi jonkun bostauksen jossa olisi jotain järkeäkin xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti